Aankoopmakelaar

Heb je plannen om een huis te kopen?

Ah wat leuk, je wilt een huis kopen! Dan helpen wij je graag. Want kopen is best spannend en geen dagelijkse bezigheid. Gelukkig doen wij het bijna elke dag en kennen wij de markt in Leeuwarden en omstreken als geen ander. 

Het kopen van een woning vraagt veel kennis van zaken én ervaring. Denk aan bouwkundige en juridische aspecten. Of aan inzicht in de marktontwikkelingen en onderhandeltalent. Dat hebben wij bij Faber Makelaardij voor jou in huis. Samen kunnen wij het verschil maken en zorgen dat jij nu gelukkig bent met je keuze en over tien jaar nog steeds.

Actieve aankoopmakelaar in Leeuwarden

Bovendien ontzorgt ons team je tijdens het aankoopproces. Dat begint al in de oriëntatiefase: als aankoopmakelaar zoeken wij actief mee en laten wij je woningen zien die nog niet eens op de markt zijn. Dat komt omdat wij een uitwisselingssysteem met andere NVM kantoren hebben waardoor wij weten wat er binnenkort op de markt komt. Daar kun jij je voordeel mee doen!

Ook wanneer woningen in de zogeheten ‘stille verkoop’ staan, weten wij dat. Bij stille verkoop wil de verkopende partij dat de verkoop niet aan de grote klok wordt gehangen. Maar die woningen mogen wij jou wel laten zien.

Waarom Faber Makelaardij als aankoopmakelaar?

  • Wij ontzorgen jou tijdens aankooptraject.
  • Hebben altijd antwoord op jouw vragen.
  • Liefde maakt blind: wij houden je met beide benen op de grond.
  • Wij onderhandelen de optimale prijs en beste voorwaarden voor jou.

Meer informatie over een aankoopopdracht?

Maar wat kost zo’n aankoopopdracht nu precies? Vaak werken wij bij aankoop met een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en daadwerkelijke aankoopsom. Daardoor zijn wij allebei gebaat bij een scherpe onderhandeling. Een win-win dus!

Zullen wij binnenkort eens afspreken? Je kunt ons ook bellen, mailen of app-en. Of gewoon langskomen op ons kantoor.

Vraag direct advies over het aankopen van een woning:

Nieuw aanbod bij Faber Makelaardij