Binnenkort in de verkoop

Het nieuwste woningaanbod

Hier vind je de woningen die binnenkort bij ons te koop komen. Ben je benieuwd naar een van deze woningen? Vraag dan gemakkelijk een bezichtiging aan door op de knop onder de woning te klikken.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod? Bel dan gerust even voor een vrijblijvend gesprek met een van onze aankoopmakelaars! Wij gaan dan actief voor jou op zoek naar een woning die aansluit bij jouw woonwensen.

Voel je welkom bij Faber Makelaardij
Voel je welkom bij Faber Makelaardij

Waarmee kunnen we je helpen? Zoek je het huis van je dromen met passende hypotheek? Wil je je huidige woning vlot en tegen een goede prijs verkopen? Of wil je verzekerd zijn van goed advies zodat je de komende jaren prettig en onbezorgd kunt wonen? Dan helpen we je graag. Ons motto? Een flinke dosis persoonlijke aandacht. We lopen altijd een stapje harder voor jou en stemmen het advies af op jouw leefstijl en wensen. Elke levensfase stelt zijn eigen eisen aan wonen en financiƫn. Daarom krijg je bij ons een compleet advies op gebied van wonen, hypotheken en verzekeren. Kom gerust een keer vrijblijvend langs.

Meer over ons