Faber Makelaardij

Frisse blik

Welke unieke strategie ook gekozen wordt bij de aan- of verkoop van jouw woning, Faber zorgt voor een verfrissende blik. Ons team makelaardij van topstylistes, binnendienst, professionele woningfotografen, makelaars en online marketeers zullen samen met jou voor een frisse strategie met veel impact kiezen. Daarbij kan Faber alles regelen, maar als jij de bezichtigingen of zelf foto’s wilt maken, is dat voor ons geen enkel probleem. Hierdoor sluiten wij helemaal aan bij jouw eigen wensen!

Alles-in-één

Een nieuwe woonomgeving zorgt vaak ook voor een veranderende financiële situatie. Uiteraard wil jij prettig gaan leven in jouw nieuwe woning, maar dan wel tegen de beste voorwaarden. Dit is de reden dat Faber sinds jaar en dag de specialist is op het vlak van makelaardij, hypotheken en verzekeren. Onze eigen financiële planner geeft jou het beste advies om maximaal grip te krijgen op jouw financiële toekomst.

Bereikbaar

Wij zetten jouw nieuwe woonwensen volledig centraal. Dit houdt in dat wij scherp moeten acteren en adequaat met elkaar gaan communiceren. Vandaar dat onze makelaars altijd bereikbaar zijn via de (mobiele) telefoon, e-mail, videobellen of whats-app. Daarnaast is ons kantoor is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.30 (op vrijdag tot 17.00), waar je uiteraard altijd kunt binnenlopen voor vragen. Onze persoonlijke en adequate aanpak, zorgt ervoor dat jouw woonwensen goed en snel gerealiseerd gaan worden.

Expertise

‘De beste willen zijn’ dat typeert de medewerkers van Faber Makelaardij. Hierbij wordt de lat nogal hoog gelegd, zelfs na ruim 50 jaar ervaring. Centraal hierbij staan de expertise van de Friese woningmarkt en de optimale communicatie met onze klanten. Blijvend leren, vernieuwend denken en niet te snel tevreden zijn. Dat zijn voor ons hele normale zaken. Hier profiteer jij van, omdat jij te maken krijgt met echte vakmensen.

Resultaat

Iedereen heeft andere resultaatverwachtingen van een makelaar. Vaak liggen deze op het vlak van het maximale financiële voordeel, het gemak en/of een snelle transactie. Nadat wij deze verwachtingen helder in kaart hebben gebracht, gaan wij graag uitdagingen aan. Zo kan een knallende social media-actie worden ingezet of worden meerdere open huizen gepland. Op basis van ons ervaring en expertise van de Friese woningmarkt, kun jij van ons een duidelijk onderbouwde mening verwachten. Al is deze tegendraads. Het gaat erom dat wij jou van dienst zijn bij het behalen van jouw persoonlijke resultaat.

Benieuwd wat wij voor jou gaan betekenen bij de aan- of verkoop van jouw woning?