Makelaar Friesland

De makelaar in Friesland

Een goede makelaar in Friesland helpt je met het vinden en het financieren van jouw droomhuis in de streek. Faber Makelaardij doet dat met vakmanschap en liefde. Voor jouw oude woning zoeken we een geschikte koper, en we onderhandelen net zo lang tot we jou de best mogelijke prijs kunnen bieden. De benodigde verzekeringen en taxatierapporten kunnen we ook voor je verzorgen.

Eerst verkopen, en dan pas kopen?

Stel je voor: je hebt net jouw droomhuis gezien. De locatie is geweldig en de prijs is goed. Je wilt het meteen kopen, want anders gaat iemand anders er met jouw droomhuis vandoor. Maar neem je hiermee niet een groot financieel risico?
Soms is het een kopersmarkt en soms is het een verkopersmarkt. En natuurlijk liggen sommige percelen beter in de markt dan andere. Maar zelfs dat fluctueert.

Faber Makelaardij is de makelaar in Friesland die alles weet van de woningmarkt op de plek waar jij wilt gaan wonen. Laat daarom koop èn verkoop van jouw huis door Faber Makelaardij afhandelen. Dan ben je verzekerd van het beste advies.

Makelaar Friesland? Bij Faber moet je zijn

Als je jouw nieuwe huis gevonden hebt, ben je nog lang niet klaar. Ligt er al een taxatierapport of moet dat nog opgesteld worden? Wij helpen je daarmee. Net zoals bij het afsluiten van de verzekeringen en de zoektocht naar de allerbeste hypotheek. Voor de verkoop van jouw huis geldt natuurlijk hetzelfde.

Wij verzorgen de plaatsing op Funda, op onze eigen site, en in de lokale media. Als jouw makelaar in Friesland regelen wij de bezichtigingen en onderhandelen we met de verkopende partij. Natuurlijk doen we alles in goed overleg met jou. We zijn flexibel en transparant in onze dienstverlening. Je overlegt met ons waarvoor je ons nodig hebt, en je kunt je klantendossier op elk gewenst moment via onze website inzien.

Het aanbod uit de streek bij jouw makelaar in Friesland

Op de website van Faber vind je een ruim aanbod van woningen en bedrijfsruimten. Natuurlijk kun je door het aanbod bladeren, maar het makkelijkste is het om je te registreren voor een account. Zo krijg je de mogelijkheid om speciale zoekprofielen aan te maken, zodat je dit niet elke keer opnieuw hoeft in te stellen. In een klik op de knop heb je dan meteen weer het nieuwste aanbod van jouw makelaar uit Friesland. Bovendien kun je woningen opslaan onder je favorieten en daar eventuele aantekeningen bij maken. Handig toch?

Contact opnemen met Faber makelaars Friesland

Klik op het telefoonnummer onderaan de pagina om meteen met ons kantoor te bellen, als je de website mobiel bezoekt. Mailen kan natuurlijk ook. We vertellen je graag wat wij als makelaar in Friesland voor je kunnen betekenen!