Omschrijving Vrijstaande woning Rengersweg 86 A en B, Oentsjerk

Aanbiedingstekst
In het dorp Oentsjerk ligt dit bijzondere perceel met 2 woonhuizen en een studio. De woningen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden voor een rolstoelvriendelijke kangaroo woning, dubbele bewoning, atelierruimte, BenB, verhuur mogelijkheden en ga zo maar door.

Het dorp Oentsjerk is een streekdorp dat in de Middeleeuwen is ontstaan op de zandrug waar ook de andere dorpen van de Trynwâlden – Gytsjerk en Aldtsjerk – op liggen. Oentsjerk is een dorp in de gemeente Tytjerksteradiel en telt ongeveer 1750 inwoners. Het dorp ligt ongeveer 13 kilometer ten noordoosten van Leeuwarden. In de omgeving zijn diverse dagelijkse voorzieningen aanwezig zoals ander andere scholen, diverse sportverenigingen, een supermarkt, bakker, slager, kapper, huisarts, tandarts etc.

Indeling van de hoofd woning
We starten met de indeling van het hoofdgebouw, je betreedt de woning via de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer en het toilet. Deze bijzonder ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval, mede gecreëerd door de nieuwe aanbouw welke voornamelijk bestaat uit grote raampartijen. De bewoners hebben er voor gekozen om de vloer niet meer aan te pakken aangezien de woning verkocht wordt. Kopers hebben hier dus de vrije hand in en kunnen dus zelf beslissen wat voor vloer en in de woonkamer gelegd word. Verder is er een houtkachel aanwezig en meerdere zit hoekjes.

Vanuit de woonkamer loop je zo de open keuken in welke beschikt over diverse inbouwapparatuur en waar voldoende ruimte is om een grote eettafel neer te zetten. Vanuit de keuken loop je door naar een tweede zithoek met uitzicht op de tuin.

Verder zijn er twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en wastafel.

De ruime tuin is op het oosten gelegen, doordat de tuin zo groot is kun je altijd wel ergens genieten van de zon of schaduw! De tuin vergt wel enig onderhoud. In de tuin zijn nog twee grote houten bergingen aanwezig.

Indeling van het 2e woonhuis:
Je betreedt deze rolstoelvriendelijke woning via de hal, vanuit de hal kom je meteen in de ruime woonkamer/ open keuken. De keuken beschikt over diverse inbouw apparatuur en er ligt een keurige laminaatvloer in de woning. Verder is er meer dan voldoende ruimte voor een zit/ eethoek. Ook heeft deze woning een houtkachel en een veranda om heerlijk van de zon te genieten.

Verder beschikt de woning over een slaapkamer, ruime hal waar de witgoedaansluiting zich bevindt en een badkamer met inloop douche, toilet en wastafel. Ook is de Cv-installatie gesitueerd in de badkamer.

Indeling studio:
Hier is voldoende ruimte voor een tweepersoons bed en een eethoekje. Verder is er een kleine badkamer aanwezig met inloopdouche, toilet en wastafel.

op het eigen parkeerterrein is ruimte voor 6 auto’s.

Bijzonderheden:
– Veel mogelijkheden
– Twee woonhuizen
– Ruime tuin en parkeergelegenheid
– Vrij nieuwe CV- installaties (hoofdgebouw 2014 en bijgebouw 2010)
– Vrijwel overal dubbel glas aanwezig
– Tuin op het oosten en zithoekjes op het zuiden.
– Rengersweg 86a is rolstoelvriendelijk