Diensten

Gratis waardebepaling van je woning

Jij denkt erover om je woning te verkopen? Dan is het goed om weten wat je huis waard is en om de beste verkoopstrategie voor jouw woning te bepalen. Doordat wij dagelijks volop bezig zijn in de huizenmarkt kunnen wij als experts in het verkopen van huizen jou vertellen wat de verwachte waarde van je huis is. Daarnaast bespreken wij samen beste verkoopstrategie voor jouw woning. Hierdoor wordt jouw woning op die manier verkocht die het beste bij je past.

GRATIS waardebepaling!

Verkoopmakelaar

Wil jij je huis zo snel mogelijk verkopen? Of voor de hoogst mogelijke opbrengst? Met ons als specialist op het gebied van woning verkoop en vastgoed marketing maken we samen met jou een strategisch plan om de woning volgens jouw wensen te verkopen. Nieuwsgierig hoe dat voor jou gaat? Maak snel een vrijblijvende afspraak met ons.

Huis verkopen

Aankoopmakelaar

Ben jij op zoek naar jouw droomwoning? Wil je jouw kansen vergroten om ook daadwerkelijk die woning te kopen? Twijfel je aan de bouwkundige staat of de prijs van te kopen woning? Als vastgoed experts staan wij je graag terzijde tijdens de aankoop van jouw nieuwe woning. Hoe wij dat doen? Neem contact voor een vrijblijvend gesprek.

Huis kopen

Hypotheken

De Hypotheekshop is volledig onafhankelijk, geeft ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. De Hypotheekshop-adviseur vergelijkt voor jou hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders.
Wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Een adviseur van De Hypotheekshop helpt je graag!

Wij vinden dat je alleen persoonlijk financieel advies kunt geven als je weet wie er tegenover je zit. Daarom willen we graag eerst kennismaken én nemen wij de kosten voor dit gesprek voor onze rekening.

Hypotheken

Verzekeringen

Bij het kiezen van de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en voorwaarden van belang. De verzekering moet ook echt bij jou als persoon passen en de juiste dekking bieden in jouw situatie. Wij nemen de tijd om je goed te leren kennen. Want verzekeren, is mensenwerk.

Verzekeringen