Afke Dijkstra

“De afwisseling en het contact met mensen vind ik het leukst in mijn werk”

Ik hou van organiseren. Als projecten soepel verlopen en de zaken goed geregeld zijn, ben ik blij. Verder vind ik het leuk om tijdens mijn werk veel contact met mensen te hebben. Tel daarbij op dat elke dag anders is en dan weet je waarom ik mijn werk leuk vind. Ook de diversiteit houdt mijn baan uitdagend: de ene keer mag ik als assistent makelaar een bezichtiging doen en de volgende keer werk ik het koopcontract uit.

Afke Dijkstra is contact persoon voor

Vraag het aan... Afke Dijkstra
In wat voor huis woon je nu en is dit ook je droomhuis?

Ik woon nu in een hoekwoning. Het huis is gelegen in Wiarda. Wiarda is een wijkdorp ten zuiden van de stad Leeuwarden. Ik heb het water voor de deur en het is een prachtige plek om te wonen. Echt het dorpsgevoel in de stad. Mijn droomhuis is een vrijstaande woning aan het water.

Waar word jij blij van in je functie?

Als er een nieuwe opdracht binnenkomt en je de mensen leert kennen met elk hun eigen verhaal. En natuurlijk als het huis uiteindelijk wordt gekocht of verkocht.

Wat doe je in je vrije tijd?

Reizen is mijn grote passie. Op het continent Australië na heb ik alle continenten bezocht. Op mijn bucket list staat nog Canada daar zou ik graag van de prachtige natuur willen genieten.

Vier woorden die jou typeren?

Spontaan, kritisch, sociaal en hardwerkend.

Omschrijf je functie bij Faber Makelaardij.

Ik ben de schakel tussen de makelaars en de klant. Ik weet alle ins en outs over de woningen. Ik ben het 1e contact voor alle klanten. Ik regel alle administratieve zaken met betrekking tot de verkoop van de woningen zoals: aanmeldingen van woningen, inplannen van bezichtigingen, verzamelen van alle gegevens en het opmaken van de koopaktes.

1/1