Jan-Bert van der Meulen

“Ik hou van kwaliteit: in eten, kleding en in mijn werk!”

Sinds augustus 2018 ben ik makelaar bij Faber. Hiervoor was ik jaren leraar in het basisonderwijs, maar daar miste ik een beetje de competitie en de vrijheid in mijn werk. Ik was al bezig met mijn opleiding voor makelaar toen ik op een ouderavond met Klaas in gesprek kwam. Daarna is het balletje snel gaan rollen. In dit vak komt veel bij elkaar: het contact met mensen, doelstellingen halen, mensen helpen met de specifieke kennis en expertise, bijvoorbeeld over de goede inschatting van de woningwaarde en ze ondersteunen bij juridische vraagstukken.

Jan-Bert van der Meulen is contact persoon voor

Vraag het aan... Jan-Bert van der Meulen
In wat voor huis woon je nu en is dit ook je droomhuis?

Een heerlijke ruime twee-onder-eenkapper gebouwd in 2011. Mijn droomhuis is een huis in de duinen met uitzicht op zee, dat lijkt mij fantastisch.

Waar word jij blij van in je functie?

De combinatie tussen het werken met enthousiaste en gedreven en goed opgeleide mensen en de vele afwisseling die het werk als makelaar mij biedt. De mooie toekomstplannen van Faber, waarin we samen hard werken om de beste te willen zijn. Ook de positieve reacties van de klanten dat ze vertrouwen in mij hebben als persoon en als professional.

Wat doe je in je vrije tijd?

Genieten van het leven, mijn werk en mijn gezin. Ook vind ik het heerlijk om lekkere lange weekenden weg te gaan naar een van de eilanden.

Vier woorden die jou typeren?

Nieuwsgierig, mensen, goed gehumeurd en ambitieus.

Omschrijf je functie bij Faber Makelaardij.

Mijn functie als makelaar bestaat in grote lijnen uit de aankoop- en verkoopbegeleiding, het bepalen van de juiste strategie hierin en de waarde te bepalen van de woning of het appartement. Om de waarde te bepalen doe ik ook onderzoek naar privaat- en publiekrechtelijke zaken die hiervoor van belang zijn. Het rondleiden van geïnteresseerden in woningen en het voeren van onderhandelingen zijn ook een zeer belangrijk onderdeel van mijn functie.

1/1