Tijdelijke actie, dus wees snel.

Binnen 30 dagen jouw woning verkocht!

Wil jij je woning verkopen en ben je op zoek naar een makelaar die er alles aan doet om dit zo vlot mogelijk en voor top opbrengst te realiseren? We zien je denken, dat zegt toch iedere makelaar om mijn woning in de verkoop te krijgen? Natuurlijk, maar wij gaan een stap verder dan dit alleen maar te zeggen. Wij durven er consequenties aan te verbinden.

Wanneer jij ons nu de opdracht geeft om jouw woning te verkopen doen wij jou de volgende belofte: Wij verkopen jouw woning binnen 30 dagen na plaatsing op Funda, lukt dit niet dan betaal je nog maar 50% van ons standaardcourtage.

Wij durven het aan? Jij ook? Bel ons vrijblijvend op 058 – 215 15 55 of vul het onderstaande formulier in voor een gratis waardebepaling waarin we de voorwaarden uitleggen en met jou kijken naar een verkoopstrategie die jouw woning binnen 30 dagen verkoopt! Let op: deze actie is geldig t/m 1 juli 2020.

Ook binnen 30 dagen jouw woning verkopen?

Vul dan dit formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een telefonische kennismaking. We bespreken dan de verkoopstrategie om jouw woning binnen 30 dagen te verkopen.

Nieuw aanbod bij Faber Makelaardij