Wij zoeken versterking.

Makelaar (40 uur)

Faber

Een nieuwe woonomgeving zorgt vaak ook voor een veranderende financiële situatie. Uiteraard wil jij prettig gaan leven in jouw nieuwe woning, maar dan wel tegen de beste voorwaarden. Dit is de reden dat Faber sinds jaar en dag de specialist is op het vlak van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. ‘De beste willen zijn’ dat typeert de medewerkers van Faber. Hierbij wordt de lat nogal hoog gelegd, zelfs na ruim 50 jaar ervaring. Centraal hierbij staan de expertise van de Friese woningmarkt en de optimale communicatie met onze klanten. Kortom, wij zijn een energiek team van financiële dienstverleners, waarbij klantvriendelijkheid, innovatie en ambitie de sleutelwoorden zijn.

De functie

Voor deze aantrekkelijke en dynamische functie zoeken wij een makelaar voor 40 uur per week. Je natuurlijke passie ligt in de woningmarkt en makelaardij, waarin jij je sporen reeds hebt verdiend. In deze dynamische functie staan een tweetal werkzaamheden centraal: op een sublieme manier jouw (kopende en verkopende) klanten bedienen en een enorme drive hebben om commercieel succesvol te zijn.

Wij zoeken

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele werkomgeving, waarbij de sleutelwoorden zelfstartend, gedreven en resultaatgericht zijn. Jij hebt de positieve wil om de beste te willen zijn en gaat een uitdaging niet uit de weg. Het is een vereiste om ervaring in de branche te hebben en het is een pre als je ARMT, KRMT of RMT gecertificeerd bent.

Wij bieden

Een uitdagende makelaarsfunctie bij een professioneel bedrijf met brede expertise, waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team, waarbij wij het morgen graag beter willen doen dan vandaag. Wij bieden je een marktconform salaris, een auto en een telefoon van de zaak.

Geïnteresseerd in deze functie van makelaar?

Reageer direct en stuur je motivatie + CV naar vacature@faber.frl