Wij zoeken versterking.

Office Manager (32 uur)

[VACATURE GESLOTEN] 06-07-2020

Faber

Een nieuwe woonomgeving zorgt vaak ook voor een veranderende financiële situatie. Uiteraard wil jij prettig gaan leven in jouw nieuwe woning, maar dan wel tegen de beste voorwaarden. Dit is de reden dat Faber sinds jaar en dag de specialist is op het vlak van makelaardij, hypotheken en verzekeren. ‘De beste willen zijn’ dat typeert de medewerkers van Faber. Hierbij wordt de lat nogal hoog gelegd, zelfs na ruim 50 jaar ervaring. Centraal hierbij staan de expertise van de Friese woningmarkt en de optimale communicatie met onze klanten.

De functie

Voor deze aantrekkelijke en dynamische functie zoeken wij iemand voor minimaal 32 uur per week. Je bent een spin in het web voor de makelaardij, verzekeringen en de hypotheekshop. In deze veelzijdige functie waarin een aantal werkzaamheden centraal staan zoals het ontvangen van bezoekers, het beheren van de contacten, het telefoonverkeer en de facilitaire dienstverlening. Daarnaast zal het ondersteunen van de makelaars ook een belangrijke taak zijn.

Wij vragen

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele hectische omgeving en die stressbestendig en flexibel is. Ervaring in de branche is een pré, maar geen vereiste. Wel vragen wij, in verband met de zelfstandigheid van de functie, een brede ervaring als Office Manager.

Wij bieden

Een gevarieerde, verantwoordelijke functie in een bedrijf met brede expertise, waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt in een gezellig en enthousiast team van professionals in een informele omgeving.

Jouw talent

Jij vindt het een uitdaging om zelfstandig taken te vervullen en je houdt overzicht in hectische situaties. Je hebt gevoel voor commercie en een positieve teamgeest. Je bent assertief, initiatiefrijk, flexibel en accuraat. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over minimaal een MBO+ denk- en werkniveau en ruime ervaring met MS Office en eventueel Realworks.

Wie zijn wij

Wij zijn een energiek team van financiële dienstverleners. Klantvriendelijkheid, innovatie en ambitie zijn onze sleutelwoorden.

De arbeidsvoorwaarden

Het betreft een parttime functie van 32 uur. Wij bieden passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd in deze functie?

Reageer direct en stuur je motivatie + CV naar vacature@faber.frl