Verkoopmakelaar

Heb je plannen om je huis te verkopen?

Herken jij jezelf hierin? Wil je je woning verkopen in Leeuwarden en omstreken? Wil je alleen verkopen voor de beste prijs? Wil jij volledig ontzorgd worden in het verkoopproces?

Wij laten je zien voor welke prijs je jouw huis kunt verkopen en welke stappen hiervoor nodig zijn.

Stap 1. Wat is jouw huis waard?

De eerste stap in het verkooptraject is kijken wat jou huis waard is. Onze ervaren makelaars komen na uitgebreid vooronderzoek bij jou thuis langs om de waarde van jouw woning te bepalen!

GRATIS waardebepaling!

Stap 2. Verkoopstrategie

Samen bepalen wij een passende verkoopstrategie voor jouw woning!
Iedereen heeft andere verwachtingen van een makelaar. Nadat wij deze verwachtingen helder in kaart hebben gebracht stellen wij de perfecte strategie voor jouw woning op.

Stap 3: Presentatie

Wij zorgen voor een onvergetelijke eerste indruk en benadrukken de sterke punten van je huis. Ons team van topstylistes, professionele woningfotografen, online marketeers makelaars en binnendienst zullen samen met jou voor een onderscheidende presentatie zorgen.

Stap 4: Promotie

Promotie voor jouw woning bestaat niet alleen uit een bord in de tuin en een plaatsing op onze website en Funda. Wij werken namelijk met online marketeers die met nieuwste marketingtools zorgen voor een passende promotie voor jouw woning zodat wij ook daadwerkelijk de juiste doelgroep voor jouw woning bereiken.

Stap 5: Open Huis en bezichtigingen

De verkoop van jouw woning start met een open huis. Dit is hét moment waarop de makelaar jouw woning laat zien aan meerdere kijkers. Onze makelaars hebben de sleutel en kennen elke hoek van je huis! Na het start open huis plannen wij bezichtigen in per kijker. Deze plannen wij in overleg met jou in, we denken flexibel met je mee.

Stap 6: De verkoop

Jouw woning staat bij ons optimaal onder onze aandacht. Vanzelfsprekend houden wij jou altijd goed op de hoogte en begeleiden wij jou tot de laatste handtekening. Dit houdt in dat wij veel met elkaar gaan communiceren. Wij doen dit door geregeld met elkaar te bellen, e-mailen en whatsappen. Daarnaast is ons kantoor dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.30 (op vrijdag tot 17.00), waar je uiteraard altijd kunt binnenlopen voor vragen.

Vraag direct online een kennismakingsgesprek aan:

Nieuw aanbod bij Faber Makelaardij

Team

“Contacten waren zeer goed. Met de makelaar, maar zeker ook met het ondersteunende team. Grote klasse.”

De heer Bakker Lees meer beoordelingen
Lees meer beoordelingen