Woningaanbod

Woningaanbod in Leeuwarden en omstreken

Ben jij van plan een huis te kopen in Leeuwarden of omstreken? Bekijk hier ons woningaanbod!

Bekijk woningaanbod

Open huis

De verkoop van een woning begint bij Faber Makelaardij met een start open huis.

Heb je interesse in een woning? Dan kun je gewoon langskomen bij het open huis. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. Wil je daarna nog een keer bij de woning kijken? Dan kun je een bezichtiging inplannen. Benieuwd welke open huizen er binnenkort plaatsvinden bij Faber Makelaardij?

In verband met het corona-virus hebben wij tot 1 juni geen open huizen bij Faber Makelaardij. Met zijn allen proberen wij de veiligheid van mens en maatschappij te beschermen. Wij vertrouwen hierbij op jouw begrip.

Open huis

Binnenkort in de verkoop

Ben je het liefst als allereerst op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod? Bekijk hier welke woningen binnenkort bij ons in de verkoop komen. Heel handig als je snel een huis wilt kopen. Vis je steeds achter het net, of zit er bijna geen passend aanbod tussen? Bel dan gerust voor een informatiegesprek met een aankoopmakelaar. Bij een aankoopopdracht gaan we actief voor je aan de slag en zoeken we onder andere bij het aanbod van collega makelaars dat nog niet op de markt is verschenen of bijvoorbeeld in stille verkoop staat.

Binnenkort in de verkoop

Vraag direct online een gratis waardebepaling aan:Let op: Aan deze gratis waardebepalingen zijn geen rechten te ontlenen. Je kunt het niet gebruiken voor een hypotheek, daar heb je een gevalideerd taxatierapport voor nodig. Het geeft je een indicatie van de verwachte opbrengst.